Yine Bana Kalasın filmi, bugün televizyon ekranlarında yayınlanacak. Saat 13.30'da başlayacak olan film, Kanal 7 ekranlarında olacak. Filmin başlamasına kısa bir süre kala, Yine Bana Kalasın filminin nerede ve ne zaman çekildiği ile oyuncuları merak ediliyor. Yine Bana Kalasın filmiyle ilgili tüm detaylara, haberimizden ulaşabilirsiniz.

sevmiş bulundum filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi

YİNE BANA KALASIN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ

Yine Bana Kalasın filminin çekimleri Sinop'ta gerçekleştirildi. Çekimler için Sinop'un birçok noktasına set kuruldu.

YİNE BANA KALASIN FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ

Yine Bana Kalasın filminin çekimleri 2007 yılında yapıldı. Filmin yapımcısı Tor Yapım oldu.

kiralık anne filmi nerede çekildi kaç yılında

YİNE BANA KALASIN FİLMİ OYUNCULARI

Yine Bana Kalasın filminde Baran Ayhan, Nazlı Kar, Murat Divitçioğlu, Aslıhan Güner, Nebi Yıldız ve Cetin Altay rol aldı.

YİNE BANA KALASIN FİLMİ KONUSU

Yine Bana Kalasın filminin konusu şu şekilde:

"Kanal 7 TV filmi Yine Bana Kalasın hikayesinde kasabanın zengin ve yakışıklı delikanlısı Cihan çapkınlıkları ile ün salmıştır. Bütün genç kızların rüyasını süslerken, Menekşe isimli alımlı, namuslu ve güzel bir genç kızla tanışır ve uslanmaz çapkın Menekşe’ye aşık olur. Cihan’ın babası Hamit ise oğlunun dur durak bilmez çapkınlıklarından artık yılmış ve oğlunu onun hakkından gelecek zengin ve dirayetli bir genç kızla evlendirmeye karar vermiştir. Bunu duyan Cihan babasına isyan eder ve sevdiği kıza; Menekşe’ye evlenme teklif eder. Menekşe ise Cihan’ın ailesi tarafından istenilmediğini çoktan öğrenmiştir ve çok üzgündür. Köyün delikanlılarından Davut’un da zorlamalarıyla aklı iyice karışmış ve çaresiz bir durumdadır. Bu arada Cihan’ın en yakın arkadaşı Salih ve Menekşe’nin arasında da bir aşk başlamıştır."

kanal 7 melek filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi