Televizyon ekranlarında yayınlanan Yol Arkadaşım filminin çekim ve yayın detayları araştırılıyor. Yol Arkadaşım hangi kanalda oynuyor, Yol Arkadaşım filmi kahvaltı sahnesi nerede çekildi, araba markası nedir? Sorularının cevapları araştırılıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Bedran Güzel oturuyor. Yapımcısı Necati Akpınar olan filmin senaryosunu İbrahim Büyükak yazdı.

Yol Arkadaşım filminin başrollerinde Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Emre Kınay, Eda Ece ve Aslı Bekiroğlu ile Bahar Şahin var. Oyuncuları arasında ayrıca Muharrem Bayrak, Toygan Avanoğlu ve Dilber Ay yer alıyor. BKM tarafından çekilen film 2017 yılında çekildi ve aynı yıl 27 Ekim’de vizyona girerek sinemaseverler ile buluştu. Komedi türünde çekilen ve 115 dakika süren filmin devam filmi de çekildi.

Yol Arkadaşım filmi vizyonda kaldığı süre boyunca 2 milyon 60 bin 866 kişi tarafından izlendi ve 22 milyon 603 bin 509 TL gişe hasılatı elde etti. Filmde, başarısız bir ilaç mümessili olan Onur ve arkadaşı Şeref’in komik öyküsü ekranlara taşınıyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli

Yol Arkadaşım filmi kahvaltı sahnesi nerede çekildi?

Televizyon ekranlarında yayınlanan Yol Arkadaşım filmi kahvaltı sahnesi Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde çekildi. Filmin çekimlerinin büyük bölümü Balıkesir Ayvalık’ta yapıldı. Filmin bazı sahneleri ise İstanbul’un farklı ilçeleri ve semtlerinde çekilmiştir.

Yol Arkadaşım filmi araba markası nedir?

Yol Arkadaşım filminde yer alan ve kullanılan araba markası Daihatsu Materia’dır. Filmde yer bulan ve turuncu renginde olan araba, farklı tasarımı ile dikkat çekiyor.

Yol Arkadaşım hangi kanalda oynuyor?

Yol Arkadaşım filmi Show TV kanalında oynuyor. Film 22 Temmuz Perşembe günü saat 22.30’da ekranlara geliyor.

ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesi