Türker İnanoğlu’nun yapımcısı olduğu ve yönettiği, İlker İnanoğlu, Kartal Tibet ve Filiz Akın’ın başrolde olduğu Yumurcak filminin çekildiği yer, çekim yeri, filmin oyuncu kadrosu ve karakterleri ile hangi yıl çekildiği soruları araştırılmaya devam ediyor. Yumurcak filmi nerede çekildi, Yumurcak filmi ne zaman çekildi kaç yılında çekildi, Yumurcak filmi oyuncuları kim? Sorularının yanıtı ortaya çıktı.

Dram ve komedi türünde Yeşilçam filmi olan Yumurcak filminde lakabı Yumurcak olan bir çocuğun hikayesi ekrana geliyor. Senaryosu Safa Önal’a ait olan Yumurcak filmi 85 dakika sürüyor. Müziklerini Metin Bükey’in hazırladığı Yumurcak filminin devam filmleri de sonraki yıllarda çekildi ve büyük ilgi gördü. Yumurcak filminin nerede çekildiği, ne zaman çekildiği, oyuncuları ve kaç yılında çekildiği haberimizde sahabet yer alıyor.

Yumurcak filmi nerede çekildi?

Yeşilçam’ın hem dram hem de komedi filmleri arasında sayılan Yumurcak filmi İstanbul’un farklı semt ve ilçelerinde çekildi. Filmin çekimleri özellikle İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yapıldı. Yumurcak’ın gazete sattığı sahneler İstanbul’un Sultanahmet semtinde çekilmiştir.

Yumurcak filmi ne zaman çekildi kaç yılında?

İzleyenleri hem güldüren hem de duygulandıran Yumurcak filmi 1969 yılında çekildi. Devam filmleri de takip eden yıllarda çekilen ve sinemalarda gösterilen Yumurcak filmi televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşmaya sahabet giriş devam ediyor.

Yumurcak filmi oyuncuları kim?

  • İlker İnanoğlu (Yumurcak)
  • Kartal Tibet (Yumurcak’ın babası)
  • Filiz Akın (Yumurcak’ın annesi)
  • Hulusi Kentmen (Yumurcak’ın dedesi)