Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu yanıt buldu. Dizi severlerin merakla beklediği Zalim İstanbul 37. Bölüm fragmanı hakkında detaylar belli oldu. Kanal D’nin önemli izlenme rakamlarına erişen dizisinin fragman notları ortaya çıktı. Oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay ve Simay Barlas’ın rol aldığı, her hafta Pazartesi günleri izleyici ile buluşan dizinin son bölüm fragmanı ve yayın günü notları haberimizde yer alıyor.

ZALİM İSTANBUL 37. BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN İZLENECEK?

Zalim İstanbul dizisinin 37. Bölüm fragmanı bir süre daha izlenemeyecek. Ülkemizi tehdit eden virüs salgınından dolayı dizilere ara verilmişti. Zalim İstanbul dizisinin çekimleri de bu kapsamda durduruldu. Zalim İstanbul’un en son 36. Bölümü izleyici ile buluştu. Son bölümde Ceren bebeğine kavuşmuş, daha sonra ise Agah’ın hamlesi ile şok geçirmişti.

ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Zalim İstanbul dizisi yeni bölüm fragmanı yayında değil. Fragmanın ve dizinin en az 3-4 hafta daha yayına giremeyeceği konuşuluyor. Dizinin son yayınlanan bölümünde Oya tutuklanmıştı. Oya’ya yardım eden doktor ise gerçekleri anlatmıştı. Bebeğin Ceren’e ait olduğu öğrenilmiş ve bu bilgi büyük şaşkınlığa yol açmıştı.