Zalim İstanbul dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Zalim İstanbul 37. Bölüm fragmanı ne oldu? Zalim İstanbul yeni bölüm bugün var mı? Sorularına yanıt arayan dizi severler, Kanal D ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan dizinin son bölüm fragman ayrıntılarını araştırıyor. Oyuncuları arasında Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay ve Simay Barlas olan dizinin 36. Bölümü 23 Mart Pazartesi günü yayınlanmıştı. Zalim İstanbul dizisi yeni bölüm fragman ve yayın notları ortaya çıktı.

ZALİM İSTANBUL 37. BÖLÜM FRAGMANI

Zalim İstanbul dizisi 37. Bölüm fragmanı ekranlara gelmedi. Diğer dizilerde olduğu gibi Zalim İstanbul dizisinde de çekimlere ara verildi. Bu sebepten dizinin 37. Bölüm fragmanı izleyici ile buluşamadı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ceren, bebeğine kavuşmanın mutluluğunu yaşamış ancak Agah’ın hamlesi ile neye uğradığını şaşırmıştı. Cemre ve Nedim, Başak ile bebeği Oya’nın elinden kurtarmayı başarmıştı.

ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Zalim İstanbul dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Dizinin son bölümünün yakın zamanda dizi severler ile buluşamayacağı biliniyor. Zalim İstanbul’un 36. Bölümünde Oya karakola götürülmüş ve tutuklanmıştı. Oya ile işbirliği yapan doktor ise tüm gerçeği Cemre ve Nedim’e anlatmıştı. Bebeğin Ceren’e ait olduğunu öğrenen Cemre ve Nedim büyük şaşkınlık yaşamıştı.

ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜM NE ZAMAN? BUGÜN VAR MI?

Zalim İstanbul dizisi yeni bölüm bugün yok. Dizinin 37. Bölümünün yayın tarihi netlik kazanmadı. Kanal D ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan dizinin son bölümü bugün yayınlanmayacak. Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümünün önümüzdeki haftalarda ekranlara dönmesi bekleniyor.