Zalim İstanbul dizisi 29. Bölümü ile ekranlara gelecek. Zalim İstanbul dizisi yeni bölüm fragmanı olan Zalim İstanbul 29. Bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Avşar Film tarafından çekilen Zalim İstanbul dizisi yayın günü ve fragman ayrıntıları merak ediliyor. Zalim İstanbul ne zaman, hangi gün oynuyor? Zalim İstanbul dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas ve Berker Güven olan Zalim İstanbul dizisinin  merak edilen yayın notları haberimizde cevap buluyor.

ZALİM İSTANBUL NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Zalim İstanbul dizisi yeni bölüm 3 Şubat 2020 Pazartesi günü yayınlanacak. Zalim İstanbul 29. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Dizinin yeni bölümünde Nedim, intikama giden yolda daha sağlam ve emin adımlarla ilerlemeye devam edecek. Yaralama suçuyla yargılanan Nedim, Şeniz’in ifadesi ile ceza almadan kurtulacak ve mahkemeden çıkar çıkmaz intikam planını devreye sokacak.

ZALİM İSTANBUL HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Zalim İstanbul dizisi son bölüm Kanal D kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Zalim İstanbul dizisinin yeni bölümünde Cemre, Cenk ve Nedim’in kardeş olduğunu DNA raporu ile öğrenecek. Nedim’in intikam planı ise Cenk’i çileden çıkaracak. Cemre’den ve Şeniz’den yeni hamleler gelecek.