Kanal D ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan Zalim İstanbul dizisi 31. Bölümü ile ekranlarda olacak. Zalim İstanbul son bölüm fragmanı ve detaylarını araştıran dizi severler, Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı olan Zalim İstanbul 31. Bölüm fragmanı yayında mı? Sorusuna yanıt arıyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağını merak eden dizi severler, son bölüm özetini öğrenmeye çalışıyor. Sırma Yanık’ın öyküsünden uyarlanan ve oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas ve Berker Güven’in yer aldığı popüler yapımın fragman detayları haberimizde yer alıyor.

ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Zalim İstanbul dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Cenk ve Cemre hayatta kalmak için direnirken, Cenk son anlarının geldiğini düşünerek Cemre’ye tüm gerçekleri anlatır. Nedim ise kahramanca bir hamle yaparak Cenk ve Cemre’yi kurtarmaya çalışır. Diğer taraftan Agah, Cemre’yi kaçıranları yakalatır ve adamları sorguya çekmeye başlar.

ZALİM İSTANBUL 31. BÖLÜM FRAGMANI

Zalim İstanbul dizisi 31. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Cemre, Cenk ve Nedim’in kardeş olduğu gerçeğini ikisine de söylemeye karar verecek. Şeniz ise Cemre’nin hiç beklemediği bir anda onu sevdikleriyle vurmaya hazırlanacak. Cenk, Cemre’yi yeniden kaybetmemeye kararlı bir halde Cemre’yi şaşkına çevirecek bir hazırlık yapacak.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

Zalim İstanbul dizisinin son bölümü 17 Şubat 2020 Pazartesi günü dizi severler ile buluşacak. Zalim İstanbul 31. Bölümü ile ekranlara gelecek. Zalim İstanbul’un yeni yayınlanacak bölümünde, Ceren üstündeki baskıya daha fazla dayanamayacak ve ablasına bebeği hakkında gerçekleri söylemek isteyecek. Oya cephesinde ise planlar adım adım işlemeye devam edecek.