Zemheri dizisi yeni bölüm fragmanı olan Zemheri 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. Zemheri dizisi son bölümü ile ekranlarda olacak. Zemheri dizisi yayın günü ve fragman ayrıntılarını öğrenmek isteyen izleyiciler, Zemheri dizisi hangi gün oynuyor? Zemheri dizisi yeni bölüm ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Zemheri dizisi saat kaçta? Zemheri yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorularına yanıt arıyor. Başrollerini Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan ve Caner Cindoruk’un paylaştığı, oyuncu kadrosunda Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, Aleyna Özgeçen, Lila Gürmen, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor’un yer aldığı Zemheri dizisinin merak edilenleri haberimizde cevap buluyor.

ZEMHERİ DİZİSİ HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Zemheri dizisi yeni bölüm 29 Ocak 2020 Çarşamba günü, Show TV kanalında yayınlanacak. Zemheri 3. Bölümü ile ekranlarda olacak. Sezonun yeni dizileri arasında yer alan Zemheri, yılın iddialı yapımı olarak çok konuşuluyor.

ZEMHERİ DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Zemheri dizisi bu akşam (29 Ocak), saat 20.00’de başlayacak. Senaristi Sema Ergenekon, yönetmeni Hilal Saral olan Zemheri dizisi son bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak. İlk bölümü 15 Ocak’ta yayınlanan Zemheri dizisi güçlü kadrosu ve farklı hikayesi ile dikkatleri üzerine çekti.

ZEMHERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Zemheri dizisi yeni bölüm fragmanı olan 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin ve yayınlandığı kanalın sosyal medya sayfalarından paylaşılan yeni bölüm tanıtım fragmanları kısa sürede milyonlarca kez izlenerek trend videolar listesine girdi.