Ekranların yeni dizisi Zemheri 4. Bölümü ile ekranlara gelecek. Show TV’nin yeni sezon dizisi çok konuşulmaya devam ediyor. Zemheri dizisi yayın günü ve fragman detayları merak ediliyor. Zemheri hangi günler oynuyor? Zemheri ne zaman başlıyor? Zemheri dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Zemheri yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorularına yanıt aranıyor. Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan ve Caner Cindoruk’un başrolde olduğu, oyuncuları arasında ayrıca Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, Aleyna Özgeçen, Lila Gürmen, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor’un olduğu dizinin merak edilen yayın detayları haberimizde yer alıyor.

ZEMHERİ HANGİ GÜNLER, HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Zemheri dizisi her hafta Çarşamba günleri, Show TV kanalında oynuyor. Dizinin yeni bölümü 5 Şubat 2020 Çarşamba günü dizi severler ile buluşacak. Zemheri 4. Bölümünde önemli gelişmeler var. Safiye’nin özgürlüğü, Yaşar’ın ise tutsaklığı devam ediyor. Ayaz annesini kurtarıyor ancak masum birinin hapiste kalmasına engel olamıyor ve Firuze’ye verdiği sözü tutamıyor.

ZEMHERİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Zemheri dizisi yeni bölüm bu akşam (5 Şubat), saat 20.00’de başlıyor. Yeni bölümde Firuze’nin Ayaz’a olan öfkesi bin kat artacak. Babasını kurtarmak için güvenecek kimsesi kalmamıştır. Ertan’ın verdiği süre ise dolmak üzeredir. Ayaz, Firuze’nin umudunu elinden almak istemez ve Firuze’ye yardım etmeye karar verir.

ZEMHERİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Zemheri yeni bölüm fragmanı olan Zemheri 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Berrak’ın hedefinde Safiye olacak. Ayaz ile bağlarını güçlendirmek isteyen Berrak, evlendikten sonra oturmak istediklerini evlerini Safiye’ye gösterecek. Ev gezisine Firuze de katılacak. Safiye ise Ayaz ve Firuze’den şüphelenecek.