Afili Aşk dizisinin Ceyda’sı oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat, son haftaların en çok merak edilen isimlerinden biri haline geldi. Afili Aşk Ceyda kimdir? Zeynep Tuğçe Bayat kimdir? Boyu kaç ve kaç yaşında? Gibi aramalar yapan dizi severler, Zeynep Tuğçe Bayat’a dair ayrıntıları merak ediyor. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli ve Neşe Baykent’in oynadığı ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde rol alan Zeynep Tuğçe Bayat’ın hayatına dair notlar haberimizde yer alıyor.

Zeynep Tuğçe Bayat

AFİLİ AŞK CEYDA KİMDİR?

Afili Aşk dizisinde Ceyda karakterini canlandıran kişi oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat’tır. Ceyda Aran 20’li yaşlarında olan, başarısı ve güzelliği ile öne çıkan bir kadın. Çağlar Ertuğrul’un canlandırdığı Kerem Yiğiter karakterine aşık olan Ceyda, bu durumu Kerem’e belli etmiyor ancak Kerem’le evlenme hayalleri kuruyor.

ZEYNEP TUĞÇE BAYAT KİMDİR? BOYU VE YAŞI

Zeynep Tuğçe Bayat, 1990 doğumlu genç oyuncudur. Zeynep Tuğçe Bayat’ın yaşı 29’dur ve boyu 1,67’dir. Oyunculuğa karşı ilgisi küçük yaşlarda başlayan Zeynep Tuğçe Bayat, lise yıllarından itibaren tiyatro gösterilerinde yer almaya başladı. Marmara hukuktan mezun olan Bayat, oyunculuk kariyerine yönelerek farklı ülkelerde eğitimler aldı ve İspanya’da konservatuara girdi. Türkiye dönen Zeynep Tuğçe Bayat’ın kameralar karşısında yer aldığı ilk proje Turkcell reklamları oldu. 2007’de Arka Sokaklar dizisi ekibine dahil olan Zeynep Tuğçe Bayat, 2010 yılında Gönülçelen dizisi oyuncu kadrosunda yer aldı. Oyuncu son olarak Afili Aşk dizisinde Ceyda Aran karakterine hayat veriyor. Zeynep Tuğçe Bayat’ın sevgilisi oyuncu Cansel Elçin’dir.

Hadise