Zeytinyağlı Yiyemem Aman filmi, bu akşam Kanal 7 ekranlarında olacak. Yönetmenliğini Zeynep Tor'un yaptığı, senaryosunu Özden Uçar ve Onur Böber'in yazdığı Zeytinyağlı Yiyemem Aman filmi, saat 22.45'te başlayacak. Zeytinyağlı Yiyemem Aman filminin başlamasına kısa süre kala, filmle ilgili birçok konu da merak ediliyor. Zeytinyağlı Yiyemem Aman filminin nerede ve ne zaman çekildiği, oyuncuları, konusu ve Mustafa karakterinin kim olduğu araştırılıyor. Zeytinyağlı Yiyemem Aman filmiyle ilgili tüm detayları, haberimizden öğrenebilirsiniz.

ZEYTİNYAĞLI YİYEMEM AMAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ

Zeytinyağlı Yiyemem Aman filminin nerede çekildiği de merak ediliyor. Filmin Bursa'da çekildiği iddiaları bulunuyor ancak bu konuyla ilgili net bir bilgiye ulaşmak mümkün değil.

ZEYTİNYAĞLI YİYEMEM AMAN FİLMİ KAÇ YILINDA (NE ZAMAN) ÇEKİLDİ

Zeytinyağlı Yiyemem Aman filmi 2014 yılında çekildi. 1 saat 31 dakikalık film, aynı yıl izleyicilerle buluştu.

melek filmi nerede çekildi, oyuncuları kim, ne zaman çekildi

ZEYTİNYAĞLI YİYEMEM AMAN FİLMİ KONUSU

"Emine, zengin ve tok gözlü bir ağanın kızıdır. Ağa, bir erkek evlada sahip olmadığı gibi karısını da genç yaşta kaybetmiştir. Kızı Emine’yi, öksüzlük hissetmesin diye de fazla el bebek gül bebek büyütmüştür. Fakat Emine büyüdükçe iyice ele avuca sığmaz, burnu havada ve kimseleri beğenmez biri olur. Eve gelen görücüleri kovmaktan beter edip, babasını misafirlerinin yanında rezil eder. Hüseyin Ağa, kızına şart koşar; ya kızının karşısına kendi istediği birini çıkaracak, ya da Ağa onu münasip gördüğü biriyle evlendirecektir. Emine de zaten ne zamandır sevdalı olduğu Murat’ın onu istemesini beklemektedir. Ama Murat, evlenmeyi düşünmemekte, bütün gün serseri serseri gezip, gününü gün etmektedir. Bir yandan da Emine’nin parasını yemenin peşindedir. Murat evlilik sözü vererek, Emine’nin bileziklerini alıp, kasabadan kaybolunca, Emine bir başına çaresiz kalır. Babasına bir damat adayı çıkarmak zorundadır. Aklına bir hinlik gelir. Babasının yanında çiftliğe çalışmaya gelen yiğit ve namuslu bir delikanlı olan Mustafa’nın aklını çelip, onu istemeye gelmesini söyler.  Mustafa ise çoktan gönlünü düşürmüştür bu ağa kızına. Emine ise başka hesaplar peşindedir. Emine, Mustafa ve Murat arasında geçen aşk sarmalı beklenmeyen durumlarla sonuçlanacaktır."

ZEYTİNYAĞLI YİYEMEM AMAN FİLMİ OYUNCULARI

  • Selin Sezgin
  • Emre Kıvılcım
  • Can Şanlıoğlu
  • Halil Kumova
  • Emin Okkaya
  • Ümmiye Koçak
  • Namık Kemal Yiğittürk

ZEYTİNYAĞLI YİYEMEM AMAN FİLMİ MUSTAFA KİMDİR?

Zeytinyağlı Yiyemem Aman filminde Mustafa karakterini Emre Kıvılcım canlandırdı. Emre Kıvılcım, son olarak Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı isimli yapımda rol almıştı.

sevmiş bulundum oyuncuları kim, nerede çekildi ne zaman