Koronavirüs tedbirleri kapsamında evde kalan ve bu nedenle kilo alan vatandaşların, fit kalabilmesi için birçok televizyon kanalında çeşitli programlar yayınlanıyor. Bu programlar arasında en sevilenlerden biri de, TRT 1'de yayınlanan "Zinde Kal" programı oldu. Programı izleyen kişiler, hem sağlıkları açısından yararlı bilgiler öğreniyor hem de spor yapmış oluyor. Zinde Kal programının sunucusu da en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Zinde Kal programının sunucusunun kim olduğunu merak eden izleyiciler, sorularına yanıt arıyor. Zinde Kal programının sunucusuyla ilgili detaylar, haberimizde...

ZİNDE KAL TRT 1 SUNUCUSU KİM? PROGRAMI KİM SUNUYOR

Zinde Kal programında sunuculuğu Sıla Saraç üstleniyor. Sıla Saraç, diyetisyenliğinin yanı sıra oyunculuk da yapıyor. Daha önce Beni Affet dizisinde rol alan Sıla Saraç, Ankara'da diyetisyenlik hizmeti de veriyor. Başkent Üniversitesi'nden mezun olan Sıla Saraç, daha önce Koru Çukurambar Hastanesi, Pilates4U ve birçok klinikte diyetisyenlik görevini üstlendi.

SILA SARAÇ KİMDİR?

1994 yılında Ankara'da doğan Sıla Saraç, 1,64 boyunda ve 53 kilodur. Yetenek Evi Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi alan Sıla Saraç, Sağlık Bakanlığının kamu spotunda da yer almıştı. Sıla Saraç, şimdilerde diyetisyen ve beslenme uzmanı olarak Ankara'da hizmet veriyor.

pınar altuğ eşi kaç yaşında