Fox TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programı tüm heyecanı ile devam ediyor. Programın sesi olan kişi ise merak ediliyor. Zuhal Topal dış ses kimdir? Zuhal Topal mikser kim? Aydoğan Temel kimdir, nereli, evli mi? Sorularına yanıt aranıyor. Dual Film Yapım tarafından hazırlanan, yapımcıları arasında Korhan Saygıner ve Zuhal Topal Saygıner olan, yönetmen koltuğunda ise Veli Şimşek’in oturduğu Zuhal Topal’la Sofrada yemek yarışma programı, gelin ve kayınvalideleri buluşturmaya devam ediyor. Programda dış ses, mikser olan seslendirme sanatçısının kim olduğu sorusunun yanıtı ve hakkında merak edilenler haberimizde yanıt buluyor.

Aydoğan Temel

ZUHAL TOPAL’LA SOFRADA DIŞ SES, MİKSER KİMDİR?

Zuhal Topal’la Sofrada yemek programı dış ses ve mikser seslendirme sanatçısı Aydoğan Temel’dir. Her bölümde kıyasıya bir rekabetin yaşandığı ve Fox TV ekranlarına yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programında dış ses / mikser olarak yer alan Aydoğan Temel, Türkiye’nin yakından tanıdığı seslendirme sanatçıları arasında yer alıyor.

AYDOĞAN TEMEL KİMDİR, NERELİ?

Aydoğan Temel 1 Ocak 1966 doğumlu. Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunu olan tiyatrocu ve seslendirme sanatçısı Aydoğan Temel, 1983 yılından bu güne diziler, çizgi filmler, sinema filmleri, belgesel ve reklam filmleri için dublaj, yönetmenlik ve seslendirme sanatçılığı yapıyor. Dünyaca ünlü yıldızlar arasında özellikle William Macy, John Malkovich, Gary Oldman, Kevin Spacey, Tcheky Karyo, Gerard Depardeiu oyuncularını seslendiren Aydoğan Temel ülkemizde de Pazar Keyfi adlı programı seslendirmişti. Daha sonra Uçankuş magazin programını seslendiren, film ve dizilerde de yer alan Aydoğan Temel son olarak Zuhal Topal’la Sofrada programında dış ses, mikser olarak seslendirme yapıyor.

defne samyeli boyu kaç, burcu ne