Zümrüdüanka dizisi 8. Bölümü ile ekranlara gelecek. Fox TV ekranlarında Cumartesi günleri saat 20.00’de yayınlanan dizinin fragman detaylarını merak eden izleyiciler, Zümrüdüanka 8. Bölüm fragmanı yayında mı? Zümrüdüanka yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sorularına yanıt arıyor. Başrollerini Alp Navruz ile Ceren Yılmaz’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda ayrıca Selim Bayraktar, Sebahat Kumaş, Umut Karadağ, Hatice Aslan, Serhat Özcan ve Ayten Uncuoğlu’nun yer aldığı yapıma dair merak edilen fragman ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

ZÜMRÜDÜANKA 8. BÖLÜM FRAGMANI NE OLDU?

Zümrüdüanka dizisi 8. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sevilen dizinin son bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizde yer vereceğiz. Zümrüdüanka’nın son bölümünde art arda aldıkları darbelerle darmadağın olan Demirkanlar’ı izlemiştik.

ZÜMRÜDÜANKA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Zümrüdüanka dizisi yeni bölüm fragmanı yayında değil. Dizinin geçtiğimiz Cumartesi yayınlanan bölümünde Zümrüt’ü kaybetme korkusu yaşayan Serhat zor durumda kalmıştı. Kızları kaçırılan Nevcihan ve Abbas ise çaresizdi. Dizinin 14 Mart Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor.