Zümrüdüanka dizisi 22. Bölümü ile yayınına devam ediyor. Dizinin yayın detaylarını merak eden dizi severler, Zümrüdüanka dizisi hangi gün oynuyor? Zümrüdüanka dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Zümrüdüanka dizisi nerede çekiliyor? Zümrüdüanka yeni bölüm ne zaman başlıyor? Zümrüdüanka saat kaçta başlıyor? Sorularının cevabını araştırıyor. Pastel Film tarafından çekilen Zümrüdüanka dizisinin başrollerini Alp Navruz ve Ceren Yılmaz paylaşıyor. Zümrüdüanka dizisinin yönetmen koltuğunda Serhan Şahin oturuyor. Dram türü ile ekranlara gelen dizinin oyuncuları arasında ayrıca Selim Bayraktar, Ayten Uncuoğlu, Hatice Aslan ve Menderes Samancılar rol alıyor. Zümrüdüanka dizisi yayın günü ve tarihi ile dizinin çekildiği yer ve Zümrüdüanka son bölüm ne zaman? Sorularının yanıtları ortaya çıktı.

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Zümrüdüanka dizisi her hafta Çarşamba günü oynuyor. Dizinin 22. Bölümünde Demirkan ve Özgüçler arasındaki savaş, Behram’ın Latif’i kaçırması ile gittikçe kızışacak. Ya oğlunun katilini ona teslim edecekler ya da Azimet Demirkan bir torununu daha toprağa verecek. Serhat ise kimse zarar görmesin diye çabalayacak. Abbas, Behram’a bir teklifle gelecek ve ezeli düşmanlar bir süreliğine ateşkes ilan edecekler.

ZÜMRÜDÜANKA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Zümrüdüanka dizisi yeni bölüm 9 Aralık 2020 akşamı başlıyor. Dizinin 22. Bölümünde, kalbindeki savaşı bitiren diğer bir kişi de Canan olacak. Hem kendine, hem oğluna yepyeni bir sayfa açacak ve kötü anıları geride bırakmayı başaracak.

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Zümrüdüanka dizisi Fox TV kanalında yayınlanıyor. Dizinin yeni bölümünde, suların durulmasını fırsat bilen Ülfet, elindeki kozu bir kez daha öne sürecek ve amacına ulaşacak. Zümrüt’ün onun yüzünden zor durumda kalması umurunda bile olmayacak.

ZÜMRÜDÜANKA SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Zümrüdüanka dizisi saat 20.00’de başlıyor. Dizinin 22. Bölümünde, Zümrüt’ün yeniden eve dönmesi ve Serhat’la arasını düzeltmesi Azimet’in hoşuna gitmeyecek. Onları ayırmanın bir yolunu düşünürken, Zümrüt rahatsızlanacak ve hastaneye kaldırılacak.

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Zümrüdüanka dizisi Nevşehir ilinin Ürgüp ilçesinde çekiliyor. Dizinin çekim setleri, Ürgüp’ün pek çok yerinde, özellikle Karağandere Mahallesi’nde kuruluyor.