Zümrüdüanka dizisi 20. Bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor. Dizinin hayranları, dizinin yayın detaylarını araştırmayı sürdürüyor. Zümrüdüanka dizisi hangi gün oynuyor? Zümrüdüanka dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Zümrüdüanka yeni bölüm ne zaman başlıyor? Zümrüdüanka saat kaçta başlıyor? Sorularının yanıtı aranıyor. Dram türü ile ekrana gelen ve Pastel Film tarafından çekilen dizinin başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz var. Serhan Şahin’in yönettiği dizi 20. Bölümü ile ekranda olacak. Zümrüdüanka dizisi son bölüm yayın günü ve tarihi ile Zümrüdüanka oynadığı kanal ve başlama saati detayları haberimizde yer alıyor.

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Zümrüdüanka dizisi her hafta Çarşamba günü oynuyor. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yeni bölümünde Azimet ve Deniz’in birlikte attıkları ilk adım Serhat ve Zümrüt’ün arasındaki ilişkiyi etkilemeye başlayacak. Serhat daha dikkatli hareket etmeleri gerektiğini düşünürken, Zümrüt’ün bazı duyguları değişmeye başlayacak.

ZÜMRÜDÜANKA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Zümrüdüanka yeni bölüm 25 Kasım 2020 Çarşamba akşamı başlıyor. Sevilen dizinin 20. Bölümünde Suhandan’ın hisleri de Zümrüt’ten farklı olmayacak. Hamit ile yaşadıkları ve aralarına giren mesafe Suhandan’ı kötü etkileyecek. Demirkan Konağı’na dönmek istemeyen Suhandan’ın kafası hiç beklemediği bir konukla yaptığı konuşmadan sonra karışmaya başlayacak.

ZÜMRÜDÜANKA SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Zümrüdüanka dizisi saat 20.00’de başlıyor. Dizinin önce özet görüntüleri daha sonra yeni bölümü dizi severler ile buluşuyor. Dizinin yeni bölümünde Hamit, babası ve Canan’ın aksi yönde telkinlerine rağmen Suhandan’dan vazgeçmeme konusunda kararlılığını koruyacak. Suhandan’ı görmek istediğindeyse karşısına hiç beklenmedik biri çıkacak. Kendini yeniden Demirkan ailesine kabul ettirmeye çalışan Abbas ve Hamit’in karşılaşması bir daha asla düzelmeyecek ve geri dönülemeyecek bir sonuç yaratacak.

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Zümrüdüanka dizisi Fox TV kanalında yayınlanıyor. Dizinin son bölümünde Demirkan ve Özgüç konaklarında hiçbir şey eskisi gibi sakin kalmayacak. İki aile büyük bir savaşa girecek.