Zümrüdüanka dizisi son bölümü olan 6. Bölümü ile ekranlara gelecek. Televizyon ekranlarının yeni dizileri arasında yer alan Zümrüdüanka dizisi yeni bölüm yayın günü merak ediliyor. Zümrüdüanka dizisi ne zaman? Zümrüdüanka dizisi hangi gün oynuyor? Zümrüdüanka hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aranıyor. Oyuncu kadrosunda Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Selim Bayraktar, Sebahat Kumaş, Umut Karadağ, Hatice Aslan, Serhat Özcan ve Ayten Uncuoğlu olan dizinin merak edilen yayın detayları ortaya çıktı.

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Zümrüdüanka dizisi yeni bölüm 29 Şubat 2020 Cumartesi günü oynuyor. Zümrüdüanka’nın yeni bölümünde Latif’in itirafları ile Demirkan Konağı’ndaki tüm dengeler değişecek. Abbas, Azimet’in Saniye ile ilgili düşüncelerini öğrenecek ve bu durumu kendi lehine çevirmek için plan yapacak. Azimet ise safını belli edecek ve Zümrüt’ü yaralamak için vakit kaybetmeyecek.

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Zümrüdüanka dizisi Fox TV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Zümrüdüanka’nın son bölümünde Zümrüt karar verme noktasına gelecek ve Serhat’tan beklediği desteği göremeyince yıkılacak. Nezaket ise Rüstem’in evi terk ettiğini öğrenip bu durumu fırsata çevirmeye çalışacak. Son bölümde Demirkanlar büyük bir felakete doğru sürüklenmeye devam edecek.