Zümrüdüanka dizisi dizi severlerin karşısına çıkacak. Sezonun yeni ve iddialı yapımı Zümrüdüanka dizisinin yayın günü ve ayrıntıları merak ediliyor. Zümrüdüanka dizisi ne zaman, hangi gün oynuyor? Zümrüdüanka dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Zümrüdüanka dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Soruları yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Selim Bayraktar, Sebahat Kumaş, Umut Karadağ, Hatice Aslan, Serhat Özcan ve Ayten Uncuoğlu’nun yer aldığı Zümrüdüanka dizisi 1. Bölüm yayın günü ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

ZÜMRÜDÜANKA HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Zümrüdüanka dizisi 1. Bölümü 25 Ocak 2020 Cumartesi günü, Fox TV kanalında yayınlanacak. Dizide imkansız bir aşkın duygu yüklü hikayesi seyirci ile buluşacak. Çekimleri Kapadokya’da yapılan Zümrüdüanka dizisi her Cumartesi ekranlarda olacak.

ZÜMRÜDÜANKA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Zümrüdüanka dizisi bu akşam (25 Ocak), saat 20.00’de başlayacak. Dram türünde olan ve Pastel Film’in hazırladığı dizinin yönetmen koltuğunda Cemal Şan var. Zümrüdüanka dizisinin senaryosunu ise Can Sinan yazıyor.

ZÜMRÜDÜANKA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Zümrüdüanka dizisi yeni bölüm fragmanı olan 1. Bölüm fragmanı farklı tanıtım videoları ile yayınlandı. İlk bölümün tanıtım videoları önemli izlenme rakamlarına erişti. Fox TV’nin 2020 dizileri arasında olan Zümrüdüanka dizisinin önümüzdeki günlerde daha çok konuşulması bekleniyor.

yeni başlayan diziler listesi 2021