Zümrüdüanka dizisi 9. Bölümü ile ekranlara gelecek. Zümrüdüanka hangi gün oynuyor? Zümrüdüanka yeni bölüm ne zaman? Zümrüdüanka hangi kanalda yayınlanıyor? Soruları yanıt arıyor. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolde olduğu, oyuncuları arasında Selim Bayraktar, Sebahat Kumaş, Umut Karadağ, Hatice Aslan, Serhat Özcan ve Ayten Uncuoğlu olan popüler dizinin son bölüm yayın günü ve detayları ortaya çıktı. Zümrüdüanka dizisine dair detaylar haberimizde yer alıyor.

ZÜMRÜDÜANKA NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Zümrüdüanka dizisi son bölüm 21 Mart 2020 Cumartesi günü oynuyor. Sevilen dizinin son bölümünde Zümrüt, gözünün karartıp Nisa’nın karşısına çıkacak. Serhat’a zarar veren her kim olursa olsun karşısında Zümrüt’ü bulacak. Niyazi Çavuş’un tehditlerinden bunalan Azimet ise tehlikeli bir ortaklıktan medet umacak. Abbas yine bulunamayacak ve Nevcihan yüreği ağzında, kocasını bulmak için kendini paralayacak.

ZÜMRÜDÜANKA HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Zümrüdüanka dizisi yeni bölüm Fox TV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Büyük hayran kitlesine sahip dizinin yeni bölümünde Özgüçler Konağı’nda hapis tutulan Suhandan artık dayanamayacak. Suhandan gözünü karartıp Konak’tan kaçmaya çalışacak. Demirkanlar ise Serhat’ın onları kurtarmasını bekleyecek.

yeni başlayan tv dizileri 2021