Zümrüdüanka dizisi 2. Bölümü ile ekranlarda olacak. Yeni sezon dizisi olan Zümrüdüanka yeni bölüm fragmanı olan Zümrüdüanka dizisi 2. Bölüm fragmanı yayınlandı. Zümrüdüanka yayın günü ve fragman ayrıntılarını merak eden dizi severler, Zümrüdüanka ne zaman, hangi gün yayınlanıyor? Zümrüdüanka hangi kanalda, saat kaçta oynuyor? Zümrüdüanka dizisi nerede çekiliyor? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncuları arasında Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Selim Bayraktar, Sebahat Kumaş, Umut Karadağ, Hatice Aslan, Serhat Özcan ve Ayten Uncuoğlu’nun olduğu dizinin 2. Bölüm yayın notlarına dair merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

ZÜMRÜDÜANKA NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Zümrüdüanka dizisi yeni bölüm 1 Şubat 2020 Cumartesi günü yayınlanacak. Zümrüdüanka 2. Bölümü ile ekranlarda olacak. Yeni bölümde düğün yeri alev alev. Serhat’ın dönüşü ise Zümrüt’ü darmadağın ediyor. Serhat’ın da yüreği yangın yeri alıyor. Demirkan ailesi, Serhat’ın dönüşüyle bayram yaşıyor. Gelecek felaketlerden ise kimsenin haberi yok.

yeni başlayan diziler 2021

ZÜMRÜDÜANKA HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Zümrüdüanka dizisi Fox TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. İddialı yapımın 2. Bölümünde, faili meçhul bir cinayete kurban giden Adil’in ölümü herkesi perişan ediyor. Ülfet ise kurduğu hayallerin suya düşeceğinden korkarak karalar bağlayacak. Azimet, oğlunun ölümünden dolayı Zümrüt’ü suçlayacak ve ölüm fermanını imzalayacak.

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Zümrüdüanka dizisi Kapadokya’da çekiliyor. Zümrüdüanka çekim yerleri arasında Nevşehir ilinin Ürgüp ilçesine bağlı Karağandere Mahallesi de var. Türkiye’de en çok turist ağırlayan bölgelerden biri olan Kapadokya’da çekimleri devam eden Zümrüdüanka dizisinin yeni bölümlerinde turistik bölgelerin daha çok gösterilmesi bekleniyor.

ZÜMRÜDÜANKA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Zümrüdüanka dizisi yeni bölüm fragmanı olan 2. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde, Adil son nefesini verirken Zümrüt’ü Serhat’a emanet ediyor. Serhat’ın ise aşkı mı, nefreti mi seçeceği ilerleyen bölümlerde belli olacak. Serhat’ın Zümrüt’ü Azimet ve Abbas’tan nasıl koruyacağı merak konusu oldu. Serhat ve Zümrüt aşkı herkesi ekran başına kilitleyecek.