Zümrüdüanka dizisinin yeni bölümü olan 3. Bölümü dizi severler ile buluşacak. Zümrüdüanka yeni bölüm fragmanı olan Zümrüdüanka dizisi 3. Bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmış ve büyük bir ilgiyle izlenmişti. Zümrüdüanka yayın günü ve fragman detaylarını öğrenmek isteyen izleyiciler, Zümrüdüanka yeni bölüm ne zaman, hangi gün oynuyor? Zümrüdüanka dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Oyuncu kadrosunda Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Selim Bayraktar, Sebahat Kumaş, Umut Karadağ, Hatice Aslan, Serhat Özcan ve Ayten Uncuoğlu olan televizyon yapımının son bölüm yayın detayları haberimizde yer alıyor.

ZÜMRÜDÜANKA NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Zümrüdüanka dizisi yeni bölüm 8 Şubat 2020 Cumartesi günü oynuyor. Zümrüdüanka 3. Bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde Serhat’ın Zümrüt’le evleneceğini açıklaması Demirkan Konağı’nı temellerinden sarsacak. Abbas ise kurduğu oyunun bozulmasını hazmedemeyecek ve Zümrüt’ü beklemediği yerden yaralama planları yapacak.

ZÜMRÜDÜANKA HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Zümrüdüanka dizisi Fox TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Dizinin son bölümünde Serhat ile Abbas arasındaki savaş holdingde de devam edecek. Serhat yaptığı hamleler ile Abbas’ı köşeye sıkıştıracak. Ülfet’in hesapsızca olan hareketleri ise Rüstem’i çileden çıkaracak.

ZÜMRÜDÜANKA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Zümrüdüanka dizisi yeni bölüm fragmanı olan Zümrüdüanka 3. Bölüm fragmanı dizinin ve yayınlandığı televizyon kanalının sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Zümrüdüanka 3. Bölümde, her şeyin yoluna gireceğini düşünen Zümrüt, yanıldığını kısa sürede anlayacak. Zümrüt, Serhat’ın kalbini nasıl kazanacak ve Serhat yüreğinin sesine nasıl dur diyecek soruları yeni bölümde yanıt bulacak.