Televizyon ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’da heyecan devam ediyor. Arka Sokaklar dizisinin son bölüm fragmanı yayınlandı. 538. Bölümü ile ekranlara gelen dizinin yayın günü merak ediliyor. Arka Sokaklar son bölüm fragmanı yayında mı? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında neler var? Arka Sokaklar dizisi 538. Bölüm ne zaman yayınlanacak? 539. Bölüm hangi gün, hangi kanalda olacak? Soruları yanıt arıyor. Oyuncuları arasında Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Merve Oflaz olan Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm fragmanı ve yayın ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

ARKA SOKAKLAR SON YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Arka Sokaklar dizisinin son ve yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Dün paylaşılan yeni bölüm fragmanında ekibin kuryeyi bulduğu görülüyor. Kurye Ceren’i rehin alıyor ve olay yerinde karmaşa yaşanıyor. Kurye olay yerinden kaçarken yakalanmamak için rehinesini arabadan atıyor. Arka Sokaklar dizisi 538. Bölüm fragmanı kısa süre içinde yüz binden izlenmeden fazlasına erişti.

ARKA SOKAKLAR 538. BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA?

Arka Sokaklar dizisi 538. Bölüm 17 Ocak 2020 Cuma günü, Kanal D kanalında, saat 20.00’de ekranlarda olacak. Yeni bölümde Ezgi Cemal’i utandıracak bir hamle yapıyor ve ortaya eğlenceli görüntülüyor çıkıyor. Daha önce açığa alınan Hakan ise ekibe geri dönüyor. Arka Sokaklar’ın son bölümü önümüzdeki hafta dizi severler ile buluşacak.