Kanal 7’nin sevilen Hint dizileri arasında olan ve önemli bir hayran kitlesine sahip Bıçak Sırtı dizisi yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Bıçak Sırtı dizisi 83. Bölüm fragmanı yayında mı? Bıçak Sırtı dizisi yeni bölüm ne zaman çekildi, hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Bıçak Sırtı Hint dizisi saat kaçta başlıyor? Soruları yanıt arıyor. Asıl adı Swaragini olan, ülkemizde Bıçak Sırtı adıyla yayınlanan, oyuncuları arasında Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi ve Shalini Kapoor Sagar olan ve 2015’den bu yana yayınlanan romantik drama dizisi Bıçak Sırtı’ya dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

BIÇAK SIRTI YENİ BÖLÜM FRAGMANI (83. BÖLÜM FRAGMANI) YAYINLANDI MI?

Bıçak Sırtı dizisi yeni bölüm fragmanı olan 83. Bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk, dostluk ve entrika dolu Bıçak Sırtı dizisi son bölümü bu akşam dizi severler ile buluşacak.

BIÇAK SIRTI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA?

Bıçak Sırtı dizisi yeni bölüm 8 Ocak 2020 Çarşamba günü, Kanal 7 kanalında, saat 21.30’da ekranlara gelecek. Dizinin hafta sonu yayın saati ise 21.00 olarak duyuruldu.