Hint yapımı dizilerin ülkemizde büyük bir takipçi kitlesi var. Bu dizilerden biri de Kanal 7 televizyonunda yayınlanan Bıçak Sırtı dizisi. Bıçak Sırtı dizisinin son bölüm fragmanını ve yayın gününe dair ayrıntıları öğrenmek isteyen takipçiler, Bıçak Sırtı yeni bölüm fragmanı yayında mı? Bıçak Sırtı 10 Ocak 2020 bölümü ne zaman başlayacak? Bıçak Sırtı dizisi 85. Bölüm fragmanı nereden izlenir? Bıçak Sırtı ne zaman, hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Sorularına yanıt arıyor. Orijinal adı Swaragini olan, Türkçe’ye Bıçak Sırtı olarak çevrilen dizinin oyuncu kadrosunda Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila, Pratap Hada ve Tasheen Shah gibi sevilen oyuncular var. 2015 yılında yayınlanmaya başlayan ve hala ilgiyle takip edilen Bıçak Sırtı dizisinin yayın notları haberimizde cevap buluyor.

BIÇAK SIRTI YENİ BÖLÜM FRAGMANI (85. BÖLÜM) YAYINDA MI?

Bıçak Sırtı dizisi yeni bölüm fragmanı olan 85. Bölüm fragmanı yayında. Sevilen Hint dizisinin 10 Ocak fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya sayfalarından dün yayınlandı. Dizinin son bölümü bu akşam dizi severler ile buluşacak.

BIÇAK SIRTI 10 OCAK FRAGMANI ÖZETİNDE NELER OLUYOR?

Bıçak Sırtı 10 Ocak fragmanında yine entrika dolu bir bölüm izleyiciyi bekliyor. Yalanlar, zehir, gerçeklerin peşine düşen karakterler ve oynanan oyunlar yeni bölümde de devam ediyor.

BIÇAK SIRTI SON BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA?

Bıçak Sırtı dizisi son bölüm olan 85. Bölüm 10 Ocak 2020 Cuma günü, Kanal 7 kanalında, saat 21.30’da yayınlanacak. Romantik drama türünde yayınlanan dizinin yeni bölümü izleyici ile bu akşam buluşacak.