Bir Zamanlar Çukurova dizisinin merakla beklenen 51. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova son bölüm fragmanını izleyen dizi severler, dizinin yeni bölümünün yayın gününe dair ayrıntıları merak etmeye başladı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi 51. Bölüm ne zaman, hangi gün oynuyor? Bir Zamanlar Çukurova hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Soruları yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Selin Yeninci, Melike İpek Yalova, Selin Genç olan dizinin yayın notları haberimizde yer alıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 51. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 51. Bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Dizinin 51. Bölümü için 2 fragman yayınlandı ve şu ana kadar toplamda 2,5 milyondan fazla izleme sayısına erişti. Dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YENİ BÖLÜM HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm 16 Ocak 2020 Perşembe günü, ATV kanalında oynuyor. Dizinin 51. Bölümü bir hafta sonu ekranlarda olacak.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA TEKRAR BÖLÜMÜ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 50. Bölüm tekrar bölüm olarak bu akşam (9 Ocak), saat 21.55’de seyirciyle buluşacak. Sevilen dizinin yeni bölümü bir hafta sonra yayınlanacak.