Çukur’un yeni bölümünde ortalık karışacak. Dizinin son bölüm fragmanında diziye önemli bir karakterin eklendiği görülüyor. Oyuncu Nejat İşler’in canlandıracağı Çağatay Erdenet karakterinin, Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakterinin düşmanı olacağı görülüyor. Çukur 3. Sezon 15. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Çukur 82. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Soruları yanıt buldu. Oyuncu kadrosunda Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Cihangir Ceyhan, Burak Dakak, Damla Sönmez ve Ece Yaşar’ın yer aldığı ve Pazartesi günleri Show TV ekranlarında yayınlanan dizinin yeni bölümünde neler olacağı ortaya çıktı.

ÇUKUR 3. SEZON 15. BÖLÜM FRAGMANI’NDA NELER VAR?

Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanında Efsun ile Yamaç karşı karşıya geliyor ve Efsun Yamaç’ı yeni düşmanlar konusunda uyarıyor. Çağatay Erdenet (Nejat İşler) ise Yamaç Koçovalı’nın (Aras Bulut İynemli) karşısına çıkıyor. Çukur’da dengeler değişecek. Diğer taraftan Mahsun da diziye geri döndü. Mahsun Yamaç’tan af diliyor.

ÇUKUR DİZİSİNİN 82. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Cumali Koçovalı ise hayati tehlikeyi tamamen atlatarak kendisine gelecek. Vartolu Sadettin’in Almanya macerası devam edecek ve istediği görüntülere sonunda kavuşacak. Karaca ve Azer Kurtuluş cephesinde de yeni gelişmeler yaşanacak. Yamaç ise karşısında yeni bir dünya ve yeni düşmanlar bulacak.