Çukur dizisi 3. Sezon 16. Bölüm fragmanı az önce yayınlandı. Kısa sürede 100 binden fazla izlenen fragman çok konuşulacak. Vartolu elindeki flash belleğe bakacak ve Koçovalıları daha da sarsacak cinayeti izleyecek. Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanını ve yayın gününü merak eden izleyiciler, Çukur 3. Sezon 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur dizisi 83. Bölüm ne zaman, hangi gün, hangi kanalda oynayacak? Sorularına yanıt aramaya başladı. Oyuncuları arasında Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Necip Memili, Cihangir Ceyhan, Nejat İşler, Burak Dakak ve Ece Yaşar’ın yer aldığı dizinin fragman ve yayın ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

ÇUKUR 3. SEZON 16. BÖLÜM (83. BÖLÜM) FRAGMANI YAYINDA MI?

Çukur dizisi 3. Sezon 16. Bölüm fragmanı yayına girdi. Az önce dizinin sosyal medya sayfasından paylaşılan ve kısa sürede 100 binden fazla dizi severin izlediği fragman çok ses getirecek. Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdığı Vartolu Sadettin karakteri tüm gerçekleri öğrenecek.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Çukur dizisi yeni bölümü 13 Ocak 2020 Pazartesi günü, Show TV kanalında yayınlanacak. Nejat İşler’in de geçtiğimiz bölümle dahil olduğu dizi de hayranlarını heyecanlandıracak gelişmeler yaşanacak. Koçovalılar yeni bir acıyla yüzleşecekler. Çukur’da Akın Koçovalı günleri başlayacak ve Efsun Yamaç’a daha da yaklaşacak.