Hekimoğlu dizisinin 2. Bölüm tekrarı bu akşam ekranlarda olacak. Hekimoğlu dizisinin 3. Bölümünü merakla bekleyen izleyiciler, Hekimoğlu dizisi hangi günler yayınlanıyor? Hekimoğlu dizisi yeni bölümü hangi kanalda oynuyor? Hekimoğlu 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı, 3. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Sorularına cevap aramaya başladı. Amerikan yapımı House M.D. dizisinden uyarlanan ve başrolde Timuçin Esen’in rol aldığı, oyuncu kadrosunda ayrıca Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay olan dizinin yayın günü ve ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

HEKİMOĞLU DİZİSİ HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

Hekimoğlu dizisinin yeni bölümleri Salı günleri yayınlanıyor. Hekimoğlu dizisinin 3. Bölümü 14 Ocak 2020 Salı günü, saat 20.00'de yayınlanacak. Dizinin 2. Bölümünün tekrarı ise bu akşam (3 Ocak 2020 Cuma), saat 22.15’de ekranlarda olacak.

HEKİMOĞLU DİZİSİ HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Hekimoğlu dizisi Kanal D kanalında Salı akşamları oynuyor. House M.D. dizisi uyarlaması olan Hekimoğlu dizisinin orijinal yapımı dünyanın en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor.