Hekimoğlu dizisi, ilk bölümüyle birlikte birçok izleyeni kendine hayran bıraktı. Amerikan yapımı House M.D. dizisinin uyarlaması olarak çekilen dizinin başrolünde Timuçin Esen oynarken dizi kadrosunda Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi isimler de bulunuyor. Diziyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri ise, Hekimoğlu dizisinin nerede ve hangi hastanede çekildiği oldu. Peki Hekimoğlu dizisinin çekildiği Valide Atik Hastanesi nerede? İşte detaylar...

çetin ceviz filmi nerede çekildi

HEKİMOĞLU NEREDE, HANGİ HASTANEDE ÇEKİLDİ

Hekimoğlu dizisinin yapımcıları, dizi hayata geçmeden kısa süre önce Okan Üniversitesi ile anlaşmaya vardı. Tuzla'da bulunan Okan Üniversitesi Hastanesi'nin bir bölümünde çekim yapılması kararlaştırıldı. Okan Üniversitesi Hastanesi'nin kapalı olan bir servisine set kuruldu ve çekimler başladı. Şimdilik çekimler, halka kapalı gerçekleştiriliyor ancak daha sonra dizi setinin hastanenin diğer bölümlerine de taşınabileceği ifade ediliyor.

VALİDE ATİK HASTANESİ NEREDE?

Hekimoğlu dizisinin çekimlerinin gerçekleştirildiği Valide Atik Hastanesi diye bir hastane aslında bulunmuyor. Yukarıda bahsettiğimiz gibi, Okan Üniversitesi Hastanesi olarak kullanılan yere Valide Atik Hastanesi ismi verildi. Hastane, Tuzla'nın Akfırat Mahallesi'nde yer alıyor.

eltilerin savaşı filmi nerede çekildi