Hercai dizisi 28. Bölümü ile ekranlara gelecek. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı yayında. Hercai dizisinin yayın gününe dair ayrıntıları merak eden izleyiciler, Hercai dizisi 28. Bölüm fragmanı yayında mı? Hercai dizisi son bölüm ne zaman, hangi gün yayınlanıyor? Hercai dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrolü paylaştığı, oyuncuları arasında ayrıca Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu ve Ayda Aksel’in olduğu Hercai dizisine dair yayın notları haberimizde yer alıyor.

HERCAİ 28. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hercai dizisi 28. Bölüm fragmanı 6 Ocak’ta yayınlandı. 3 milyona yakın izlenme sayısına erişen Hercai yeni bölüm fragmanının ikincisi de merakla bekleniyor. Hercai dizisinin son bölümü önümüzdeki hafta dizi severler ile buluşacak.

HERCAİ YENİ BÖLÜM HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Hercai dizisi yeni bölüm 17 Ocak 2020 Cuma günü, ATV kanalında yayınlanacak. Sevilen dizinin 28. Bölümü ekranlara gelecek.

HERCAİ SON BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Hercai dizisi son bölümü haftaya Cuma günü, saat 20.00’de başlayacak. İmkansız bir aşkın hikayesi Hercai’nin yeni bölümünde ortalık daha da karışıyor.