Kocan Kadar Konuş filmi televizyon ekranlarında seyirci ile buluşacak. Şebnem Burcuoğlu’nun Kocan Kadar Konuş adlı romanından sinemaya uyarlanan yapım izleyici ile buluşacak. Filmin yayın gününü ve ayrıntılarını merak edenler, Kocan Kadar Konuş filmi hangi gün, hangi kanalda yayınlanıyor? Kocan Kadar Konuş filmi nerede çekildi, çekim yerleri neresi? Kocan Kadar Konuş filmi konusu nedir, oyuncuları ve yazarı kim? Sorularına yanıt aramaya başladı. Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın başrolde yer aldığı Kocan Kadar Konuş filmine dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

7. koğuştaki mucize nerede çekildi

KOCAN KADAR KONUŞ HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kocan Kadar Konuş sinema filmi 8 Ocak 2020 Çarşamba günü, Kanal D kanalında yayınlanacak. Vizyona girdiğinde büyük ses getiren film televizyon ekranlarında bu akşam seyirci ile buluşacak.

KOCAN KADAR KONUŞ OYUNCULARI & YAZARI KİM?

Kocan Kadar Konuş filmi başrol oyuncuları Ezgi Mola ve Murat Yıldırım. Komedi yapımının oyuncu kadrosunda ayrıca Nevra Serezli, Gülenay Kalkan, Ebru Cündübeyoğlu, Eda Ece, Begüm Öner, Gül Arıcı ve Muhammet Uzuner var. Kocan Kadar Konuş filmi yazarı ise Şebnem Burcuoğlu.

bayi toplantısı filmi nerede çekildi

KOCAN KADAR KONUŞ NEREDE ÇEKİLDİ?

Kocan Kadar Konuş filmi Bolu Göynük ilçesinde çekildi. Kocan Kadar Konuş filminin çekim yerleri arasında en çok set kurulan yerin Bolu’nun Göynük ilçesi olduğu biliniyor.

KOCAN KADAR KONUŞ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Kocan Kadar Konuş filmi konusunda, Türkiye’de yaşayan kadınların koca bulmak için nasıl programlandıklarını anlatılıyor. Oyuncu Ezgi Mola’nın canlandırdığı Efsun karakteri 30 yaşındadır ve düzgün bir ilişkisi olmamıştır, Efsun’un İzmirli ailesi olaya el koyar ve Efsun’a gerçek bir kadının nasıl olacağını anlatır. Efsun tepeden tırnağa yenilenir ve lise aşkı Sinan karşısına çıkar.

ekşi elmalar filmi nerede çekildi