Diriliş Osman adıyla da bilinen Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm fragmanı (7. Bölüm fragmanı) merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanının ne zaman yayınlanacağını ve son bölümün hangi gün ekranlara geleceğini merak edenler, Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı (7. Bölüm fragmanı) ne zaman yayınlanacak? Kuruluş Osman son bölüm hangi gün, hangi kanalda başlayacak? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, Alma Terzic, Buse Arslan Akdeniz, Aslıhan Karalar ve Özge Törer’in yer aldığı tarihi dizinin yayın günü ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM FRAGMANI (7. BÖLÜM FRAGMANI) YAYINDA MI?

Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm fragmanı (7. Bölüm fragmanı) yayında değil. Dizinin son bölüm fragmanının önümüzdeki günlerde sosyal medya sayfalarından paylaşılması bekleniyor. En son 6. Bölümü yayınlanan dizinin 7. Bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizde güncel fragman yer alacak.

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü muhtemelen 8 Ocak 2020 Çarşamba günü, ATV kanalında, saat 20.00’de yayınlanacak. Bu konuda net bir açıklama bulunmuyor ancak dizinin son bölümünün önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor.