Masterchef'te büyük final başlıyor. Masterchef'te haftalarca yarışmada kalmayı başaran ve finale yükselen Cemre Uyanık, finalde Alican Sabunsoy ile karşı karşıya gelecek. Kazanan isim, 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olacak. Masterchef 2019'un son bölümü yayınlanmadan önce, Cemre Uyanık'ın kim olduğu, boyu, yaşı ve hayatı araştırılmaya başladı. İşte detaylar...

MASTERCHEF CEMRE UYANIK KİM - HAYATI

Bir üniversitede aşçılık eğitimi aldıktan sonra kariyerini de bu doğrultuda çizen Cemre Uyanık, Masterchef'e katılma kararı almıştı. Kendini bir yarışma programında sınamak isteyen Cemre Uyanık, elemelerini geçerek Masterchef programında yarışmaya hak kazanmıştı. Yarışmada gösterdiği performansla en iddialı isimlerden biri haline gelen Masterchef Cemre, finale kadar ulaşmayı başardı. Cemre, finalde Alican ile kozlarını paylaşacak.

MASTERCHEF CEMRE NERELİ

Masterchef yarışmacılarından Cemre, Adana'da doğdu ve eğitim hayatını Mersin'de tamamladı. Bir dönem Urfalı olduğu yönünde haberler çıkan Cemre Uyanık, kısa süre önce programda açıklamalarda bulunmuştu. Urfalı olduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Cemre, aslen Balıkesirli olduğunu ifade etmişti.

MASTERCHEF CEMRE BOYU

Masterchef yarışmacılarından Cemre Uyanık'ın boyunun 1,75 olduğu ifade ediliyor ancak bununla ilgili net bir bilgi bulunmuyor.

MASTERCHEF CEMRE YAŞI

Masterchef yarışmacılarından Cemre, 1992 yılında Adana'da doğdu ve 27 yaşındadır.