Masterchef Türkiye’nin bu yıl çok renkli yarışmacıları vardı. Suna Aydın da bunlardan biri. Tartışmaları ve özel yaşamı ile gündeme gelen Masterchef Suna, yarışmanın en çok aranan isimlerinden biri oldu. Suna Aydın’ın hayatına dair ayrıntıları öğrenmek isteyen izleyiciler, Masterchef Suna kim, nereli, kaç yaşında, burcu ne, mekanı nerede? Sorularına cevap aramaya başladı. Özellikle Yasin Obuz ile girdiği tartışmalarla hatırlanan Suna Aydın hakkında merak edilenler haberimizde cevap buluyor.

MASTERCHEF SUNA KİM?

1986 yılında Hatay İskenderun’da doğan Suna Aydın İstanbul’a taşınmış ve önemli aşçılık eğitimlerine katılarak kendisini bu alanda geliştirmiştir. 10 yaşında bir oğlu bulunan Masterchef Suna, yarışmanın en iddialı isimlerinden biriydi.

MASTERCHEF SUNA KAÇ YAŞINDA, BURCU NE?

1986 doğumlu olan Masterchef Suna 33 yaşındadır. Suna Aydın’ın burcu terazidir. Önemli mekanlara danışmanlık hizmeti de veren ve markalara danışmanlık yapan Suna Aydın’ın kendisine ait dükkanı bulunuyor.

MASTERCHEF SUNA NERELİ?

Hatay İskenderun doğumlu olan Masterchef Suna aslen Giresunludur. Suna Aydın özellikle pastalık konusunda uzmanlaşmıştır.

MASTERCHEF SUNA’NIN MEKANI NEREDE?

Masterchef Suna’nın mekanı / dükkanı İstanbul’un Sarıyer ilçesindedir. Reşitpaşa semtinde bulunan Sual Resturant’ın sahibi Suna Aydın’dır.