Yasin Obuz, Masterchef Türkiye’ye bu yıl damga vurdu. Her hareketi olay olan, giydiği kostümler ve yaptığı makyajlarla ilgi odağı olan Yasin Obuz, Masterchef yarışmasının en önemli yarışmacılarından biriydi. Büyük bir hayran kitlesine sahip Masterchef Yasin’in hayatını araştıran izleyiciler, Masterchef Yasin Obuz kimdir, nereli, kaç yaşında, eşi kim, mekanı nerede? Sorularına cevap aramaya başladı. Masterchef’te Suna Aydın ile girdiği tartışmalarla da hatırlanan Yasin Obuz’un yaşamına dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF YASİN KİMDİR?

1989 Diyarbakır doğumlu Yasin Obuz yaşamını İstanbul’da sürdürüyor. Ailesi Antalya’da yaşayan, bir dönem Yemekteyiz programına da katılan Yasin Obuz’un Kısmetse Olur adlı evlilik programına da katıldığı ortaya çıkmıştı. Survivor yarışmasıyla tanınan Taner Tolga Tarlacı ile de arkadaş olan Yasin Obuz’un spor akademisinde eğitim gördüğü söyleniyor.

MASTERCHEF YASİN NERELİ?

Masterchef Yasin Diyarbakırlıdır. Diyarbakır’da doğan Yasin Obuz hayatına İstanbul’da devam ediyor. Avrupa Yakası’nda dükkanı bulunan Yasin Masterchef Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

MASTERCHEF YASİN KAÇ YAŞINDA?

1989’da doğan Masterchef Yasin Obuz 30 yaşındadır. Yasin Obuz, daha önce katıldığı bir programda sunucu olan Ece Erken’le tartışmış ve küfür ettiği iddia edilmişti.

MASTERCHEF YASİN’İN MEKANI NEREDE?

Masterchef’te yarışan ve elenen Yasin Obuz’un mekanı İstanbul’un Fatih ilçesinde Sirkeci semtindedir. Pilavcı Hırşit adlı pilavcı dükkanı Yasin Obuz’a aittir.

MASTERCHEF YASİN’İN EŞİ KİM?

Masterchef Yasin Obuz’un evli olmadığı yönünde bilgiler paylaşılırken, bazı sosyal medya kullanıcıları Masterchef Yasin’in evli olduğunu dile getiriyor. Bu konuda Masterchef Yasin’in bir açıklaması bulunmuyor.