Ekranların tarihi dizileri arasında yer alan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bölüm yayın günü merak ediliyor. Payitaht yeni bölüm ne zaman? Payitaht son bölüm hangi gün oynuyor? Payitaht dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına cevaplar aranıyor. Usta oyuncu Bülent İnal’ın Osmanlı İmparatorluğu’nun 34. Padişahı olan II. Abdülhamid’i canlandırdığı, oyuncuları arasında ayrıca Özlem Conker, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Başak Daşman’ın olduğu Payitaht dizisi yayın günü notları haberimizde cevap buluyor.

PAYİTAHT YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Payitaht yeni bölüm 10 Ocak 2020 Cuma günü televizyon ekranlarında yayınlanacak. II. Abdülhamid Bağdat demiryolu hamlesini başlatacak ve “Hilal ile Haç savaşı başlayacaksa bu hamleyle başlayacak.” diyerek düşmanlarına meydan okuyacak.

PAYİTAHT YENİ BÖLÜM HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Payitaht yeni bölüm bugün (10 Ocak), TRT 1 kanalında oynuyor. Dünyanın siyasi dengelerinin alt üst olacağı yeni hamlelerin başlayacağı ve düşmanların biraz daha ortaya çıkacağı bir bölüm izleyiciyi bekliyor. Dizinin can alıcı kısmı ise Halil Halid’in başına dayanan silah olacak.