Savaşçı dizisi 89. Bölümü fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin son bölüm yayın gününü ve ayrıntılarını araştıran dizi severler, Savaşçı 89. Bölüm fragmanı yayında mı? Savaşçı dizisi yeni bölüm ne zaman, hangi gün oynuyor? Savaşçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin, Ali Tarık Fındık, Sertan Erkaçan, Serhat Nalbantoğlu ve Ogeday Girişken’in yer aldığı Savaşçı dizisinin son bölüm yayın günü ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

SAVAŞÇI 89. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Savaşçı dizisi yeni bölüm fragmanı olan 89. Bölüm fragmanı 6 Ocak’tan bu güne yayında. Sevilen dizinin son bölüm tanıtım fragmanında Kılıç Timi tehlikeli bir çatışmanın içine giriyor.

SAVAŞÇI DİZİSİ YENİ BÖLÜM HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Savaşçı dizisi yeni bölüm 19 Ocak 2020 Pazar günü, Fox TV kanalında yayınlanacak. Savaşçı dizisinin 89. Bölümü dizi severler ile önümüzdeki hafta sonu buluşacak.

SAVAŞÇI DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Savaşçı dizisi önümüzdeki hafta sonu (19 Ocak), saat 20.00’de başlayacak. Bordo Bereliler önemli bir operasyona imza atacak.