Star TV ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan Sefirin Kızı dizisi 3. Bölümü ile ekranlarda olacak. Sevilen dizinin son bölümünün çekim yerlerini ve mekanlarını öğrenmek isteyen izleyiciler, Sefirin Kızı dizisi nerede çekiliyor, çevrildi, nerede çekilmiştir? Sefirin Kızı çekim yerleri neresi? Sorularına yanıt arıyor. Başrollerini Neslihan Atagül Doğulu ile Engin Akyürek’in paylaştığı Sefirin Kızı dizisinin yeni son bölüm çekim mekanları ve ayrıntıları haberimizde cevap buluyor.

SEFİRİN KIZI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR, NEREDE ÇEVRİLDİ?

Sefirin Kızı dizisi son bölümü Karadağ ülkesinde çekiliyor. Sefirin Kızı yeni bölüm olan 3. bölümü Karadağ Montenegro’nun başkenti Podgoritsa’da çevrildi. Sancar (Engin Akyürek) ve Nare (Neslihan Atagül Doğulu) kızlarını aramak için Karadağ Podgoritsa’ya gidiyor ve dizi çekimlerinin bir bölümü Montenegro’da yapılıyor.

SEFİRİN KIZI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLMİŞTİR?

Sefirin Kızı dizisi 3. Bölümü Karadağ Montenegro’da çekilmiştir. Çekimleri Muğla’nın Bodrum ilçesinde devam eden Sefirin Kızı dizisinin 3. Bölümünün bir kısmı Balkan ülkesi olan Karadağ Kotor, Budva, Petrovic ve Cetinje (Çetine) şehir ve ünlü turistik meydanlarında çekildi. Montenegro (Karadağ) Avrupa ülkeleri arasında bulunuyor ve Hırvatistan, Bosna Hersek, Kosova, Arnavutluk ve Sırbistan’a komşu bir ülkedir.