Masterchef'te yeni haftanın son gününe girilirken mücadele düzeyi iyice arttı. Yarışmanın bitmesine artık birkaç program kala yarışmalar da daha zorlayıcı hale geldi. Masterchef jürilerinden Somer Sivrioğlu da son dönemin en çok merak edilen isimlerinden biri oldu. Kısa bir süre önce eşinden ayrılan Somer Şef'in aslen nereli olduğu, boyu ve sevgilisi merak ediliyor. Peki Somer Şef kim? İşte ayrıntılar...

MASTERCHEF SOMER ŞEF NERELİ?

Masterchef jürilerinden Somer Sivrioğlu, İstanbul'da doğdu ancak aslen nereli olduğu hakkında pek bilgi bulunmuyor. Avustralya'nın en tanındık aşçılarından biri olan Somer Sivrioğlu, Türkiye'ye yarışma için dönmüştü.

somer sivrioğlu restoranları nerede

MASTERCHEF SOMER ŞEF BOYU - KİLOSU

Masterchef jürilerinden Somer Sivrioğlu'nun 1,95 boyunda ve 125 kilo olduğu yönünde iddialar bulunuyor ancak bunlar netlik kazanan bilgiler değil.

MASTERCHEF SOMER EVLİ Mİ?

Masterchef jürisi Somer Şef, 18 yıllık evliliğini kısa süre önce sonlandırdı. Somer Sivrioğlu'nun bir kadınla beraber olduğu iddialarının ardından Somer - Aslı Sivrioğlu çifti adliyeye giderek evliliklerini bitirmişti. Somer Sivrioğlu'nun sevgilisinin olup olmadığıyla ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

danilo zanna eşi kaç yaşında