Masterchef'in bitmesinin ardından gözler son yılların en çok izlenen yarışma programı Survivor'a çevrildi. Yayınlandığı dönemde reyting sıralamasında üst basamaklarda yer alan Survivor'ın başlamasına da kısa bir süre kaldı. Geçtiğimiz sezon Yunanistan - Türkiye formatında yapılan ve Katerina Dalaka ve Yusuf Karakaya'nın şampiyon olduğu program, bu kez ünlüler - gönüllüler şeklinde yapılacak. Ünlüler takımından 3 isim de belli olurken yarışmanın başlama tarihi merak ediliyor. Peki Survivor 2020 ne zaman başlıyor, yarışmacıları kimler oldu? İşte detaylar...

SURVIVOR 2020 YARIŞMACILARI

Survivor 2020 yarışmasının seçmeleri başlarken şimdiden 3 isim belli oldu. Bu sezon Survivor 2020 yarışmasında yer alacak isimler şu şekilde:

  • Ersin Korkut: Hakkari doğumlu olan Ersin Korkut, 42 yaşında. Yılmaz Erdoğan'ın desteğiyle oyunculuğa adım atan Ersin Korkut, Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla birlikte tanındı. Mahkeme, Ersin Korkut'u 2015 yılında uyuşturucu kullanma suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırmış ancak daha sonra cezayı ertelemişti. Ersin Korkut, son olarak Feride isimli filmde rol aldı.
  • Uğur Pektaş: İstanbul'da doğan Uğur Pektaş, 2005 yılında Survivor'da şampiyon oldu. Program sayesinde tanınan Uğur Pektaş, oyunculuğa başladı. Kendisi gibi oyuncu olan Gamze Özçelik ile dünyaevine giren Uğur Pektaş, 2011 yılında ayrıldı. Uğur Pektaş, son olarak Arka Sokaklar dizisinde oynamış ve 2015 yılında diziye veda etmişti.
  • Dilşah Kurt: Boksör olan Dilşah Kurt, Fenerbahçe'nin lisanslı sporcularından biri olma özelliğini taşıyor. Eğitimine Adnan Menderes Üniversitesi'nde devam eden Kurt, spor akademisi eğitimi alıyor.

SURVİVOR 2020 NE ZAMAN BAŞLIYOR

Survivor'ın ne zaman başlayacağıyla ilgili en net bilgi, yine Acun Ilıcalı'dan geldi. Bir programa katılan Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasının Şubat ayında başlayacağını ifade etmişti. Geçtiğimiz yıl Şubat ayında başlayan Survivor yarışmasının, en geç Şubat'ın 2. haftasında yayınlanması bekleniyor. Survivor 2020'nin başlangıç tarihi, bugün ve yarın yapılacak seçmelerin ardından kesinleşeceği belirtiliyor.