Odin’in soyundan gelen Viking Karalı Ragnar Lothbrok ve ailesinin hikayesinin anlatıldığı Vikings dizisi yeni bölümü ile DMAX’te ekranlara gelecek. Michael Hirst imzalı yapımda Viking kültürü ve 13. Yüzyıl kuzey efsaneleri ekrana taşınıyor. Viking 6. Sezon 7. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayın gününü merak eden dizi severler, Vikings yeni bölüm ne zaman, hangi gün oynuyor? Sorularına yanıt arıyor. 2013 yılından bu yana devam eden ve büyük bir hayran kitlesine sahip dizinin son bölüm fragmanı yayında.

VİKİNGS 6. SEZON 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Vikings dizisi 6. Sezon 7. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragman DMAX’in sitesinden izlenebiliyor. Dizinin yeni bölümü Perşembe günü saat 11.00’de DMAX’ten izlenebilecek. 5 Aralık 2019’da başlayan 6. Sezonun 20 bölüm olacağı duyuruldu. Dizinin aynı zamanda final sezonu olacak.

VİKİNGS OYUNCULARI KİM?

Vikings oyuncuları ve karakter isimleri şöyle; Başrolde Ragnar rolünde Travis Fimmel, Lagertha rolünde Katheryn Winnick ve Aethelwulf  rolünde Moe Dunford var. Dizide ayrıca Josefin Asplund (Astrid), Alexander Ludwig (Bjorn), Lothaire Bluteau (İmparator Charles), Gustaf Skarsgård (Floki), Jasper Pääkkönen (Halfdan the Black) ve Marco Ilsø (Hvitserk) rolüyle izleyicinin karşısına çıkıyor.