TV - Magazin

Doya Doya Moda Bahar Candan kim, kilosu kaç, eski hali nasıl, Doya Doya Moda Bahar kaç yaşında, nereli?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan’ın hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, memleketi, yaşı, boyu ve kaç kilo olduğu soruları yanıt buldu.

Doya Doya Moda programının yeni yarışmacısı Bahar Candan, magazin dünyasının yakından tanıdığı bir isim. Açıklamaları ve tarzı ile sık sık gündeme gelen Bahar Candan, şimdi de Doya Doya Moda programı için aldığı kilolarla dikkat çekiyor. Bahar Candan’ın yaşamına dair ayrıntıları öğrenmek isteyen yarışma severler, Doya Doya Moda Bahar Candan kim? Doya Doya Moda Bahar kilosu kaç? Bahar Candan eski hali nasıl? Doya Doya Moda Bahar kaç yaşında? Doya Doya Moda Bahar nereli? Sorularının cevabını araştırıyor. 7 büyük beden kadın yarışmacının kıyasıya mücadele ettiği programın yeni yarışmacısı olan Bahar Candan’ın yaşamına dair detaylar haberimizde yer alıyor.

DOYA DOYA MODA BAHAR CANDAN KİM?

Doya Doya Moda programında yarışan Bahar Candan 1998 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitimci Doçent Doktor Hakan Candan’ın ortanca kızı olan Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim görüyor ve avukat olmak istiyor. Farklı tarzı ile dikkat çeken ve açıklamaları ile gündemden düşmeyen Bahar Candan, Doya Doya Moda programında yarışıyor.

Doya Doya Moda Gülşah Saraçoğlu kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, evli mi, eşi kim, burcu ne, nereli, kilolu hali nasıl?

DOYA DOYA MODA BAHAR KİLOSU KAÇ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan’ın kilosu 60’tır. Daha önce 47 kilo olan Bahar Candan, 44 bedene sahip olabilmek için kilo aldı ve 60 kiloya kadar çıktı.

DOYA DOYA MODA BAHAR KAÇ YAŞINDA?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan 22 yaşındadır. 1998 doğumlu olan Bahar Candan, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor.

DOYA DOYA MODA BAHAR NERELİ?

Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan Mersinlidir. İstanbul’da doğup büyüyen Bahar Candan, yaşamını da İstanbul’da sürdürüyor.

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir, kaç kilo, boyu kaç, nereli, kaç yaşında?

{ "vars": { "account": "UA-253032735-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-TEKNZGR13Q" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }