TV - Magazin

Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu kaç? Aycan Yanaç kaç kilo, mesleği, ne iş yapıyor?

Survivor 2020’de yarışan Aycan Yanaç’ın kim ve nereli olduğu ile yaşı, boyu, kilosu ve mesleği ortaya çıktı.

Survivor Ünlüler Takımı’nın dikkat çeken ismi Aycan Yanaç, son haftalardaki düşük performansı ile eleştiriliyor. Haftalık performans puan tablosunda yarışmacılar arasında 10. Sırada olan ve 4 puanı olan Aycan Yanaç’ın hayatı, futbol kariyeri ve mesleği ile yaşı ve kilosu merak ediliyor. Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, boyu kaç? Survivor Aycan Yanaç kaç kilo, mesleği nedir, ne iş yapıyor? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, yarışmanın ilk haftalarının en çok konuşulan ismi olan ancak son haftalarda mücadelelerde yeterince etkinliğini ortaya koyamayan Aycan Yanaç’ın yaşamına dair detayları araştırıyor. Aycan Yanaç hakkındaki tüm notlar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AYCAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020 yarışmacısı Aycan Yanaç 1998 Almanya Nürnberg doğumlu. Aycan Yanaç 22 yaşında. Spora erken yaşlarda başlayan ve kariyerini futbol sporundan yana geliştiren Aycan Yanaç, Almanya’nın Nürnberg şehrinde futbola başladı ve bir süre sonra Köln ekibine transfer oldu. Başarılı ile dikkatleri üzerine çeken ve Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımına da seçilen Aycan Yanaç, forvet mevkiinde oynuyor ve milli forma ile 8 maça çıktı.

Survivor Elif Gören kimdir, eşi kim, nereli, kaç yaşında?

SURVİVOR AYCAN ASLEN NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Aycan Yanaç aslen İzmirli. Aycan Yanaç’ın ailesinin İzmir’den Almanya’ya gittiği bilgisi var.

Survivor Mert Öcal kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, eşi kim, boyu kaç?

AYCAN YANAÇ’IN BOYU KAÇ, KAÇ KİLO?

Survivor’un başarılı yarışmacısı Aycan Yanaç’ın boyu bilinmiyor. Aycan Yana. Survivor’a 72 kilo başlamıştı, şu anki kilosu ise 63 olarak biliniyor.

Survivor Aşkım kimdir, kaç yaşında, boyu, kilosu, Aşkım Burçe Tunay nereli?

AYCAN YANAÇ’IN MESLEĞİ, NE İŞ YAPIYOR?

Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç’ın mesleği futbolcudur. Aycan Yanaç Nürnberg takımında ve a milli takımımızda forma giymeye devam ediyor.

{ "vars": { "account": "UA-253032735-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-TEKNZGR13Q" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }