TV - Magazin

Survivor Elif Gören kimdir, eşi kim, Survivor Elif nereli, kaç yaşında?

Survivor 2020 yarışmacısı Elif Gören’in kim olduğu ile memleketi ve yaşı, ayrıca eşinin adı ve diğer sorular yanıt buldu.

Elif Yıldırım Gören, 2020 Survivor Ünlüler Takımı yarışmacılarından biri olarak ünlü televizyon programında yer alıyor. En genç milli atletizm takımı üyesi olarak bilinen Elif Yıldırım Gören, özellikle engelli koşulardaki başarısı ile tanınıyor. Survivor Elif Gören kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Elif Gören evli mi, eşi kim? Soruları yanıt buldu. Genç yarışmacıya dair merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

SURVİVOR ELİF GÖREN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020 yarışmacısı Elif Gören 1990 Bursa İznik doğumlu. Elif Gören 30 yaşında. Survivor Ünlüler Takımı’nda Mert Öcal, Aycan Yanaç, Derya Can Göçen, Barış Murat Yağcı, Ersin Korkut, Parviz Abdullayev, Sercan Yıldırım ve Tuğba Melis Türk ile birlikte gönüllülere karşı yarışan Survivor Elif Gören, özellikle engelli koşuda önemli başarılara imza atmış milli koşucularımız arasında yer alıyor. Alanında önemli isimler tarafından eğitilen Elif Gören 2012 Yaz Olimpiyatları’na katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştu.

SURVİVOR ELİF GÖREN NERELİ?

Survivor 2020’de yarışan Elif Gören aslen İznik Bursalı. Bursa’nın İznik ilçesinde doğan Elif Gören 1.70 metre boyunda ve 55 kilodadır. Survivor Elif Gören uluslararası atletizm mücadelelerinde ülkemizi temsil eden sporcular arasında yer alıyor.

SURVİVOR ELİF GÖREN EVLİ Mİ? EŞİ KİM?

2020 Survivor yarışmacısı olan Elif Gören evlidir. Survivor Elif Gören’in eşi Yalım Gören’dir. Yalım Gören’in ENKA Spor Kulübü İdari Menajeri ve Yöneticisi olduğuna dair bilgi bulunuyor.

{ "vars": { "account": "UA-253032735-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-TEKNZGR13Q" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }