TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile devam eden Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması büyük mücadelelere sahne oluyor. Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yer alan Berkan Karabulut ise dikkat çeken yarışmacılar arasında yerini aldı. Adaya sonradan gelmesine rağmen kısa sürede kendisini çok sevdiren ve kısa bir rahatsızlığın ardından yeniden yarışlara dönen Berkan’ın hayatı, memleketi, yaşı ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Survivor Berkan kimdir, nerelidir, kaç yaşında, boyu kaç? Survivor Berkan Karabulut’un sevgilisi kim, mesleği ne? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, sempatik yarışmacının yaşamına dair ayrıntıları öğrenmeye çalışıyor. Berkan Karabulut hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR BERKAN KİMDİR, NERELİDİR?

Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışan Berkan Karabulut 1994 İstanbul doğumludur. Survivor Berkan İstanbulludur Yugoslav bir ailenin üç çocuğundan biri olan ve erken yaşta spora başlayan Berkan Karabulut, farklı okullarda eğitim gördü. Okul hayatı farklı okullarda ve yeni arkadaşlar edinerek geçen Berkan Karabulut, o yılların kendisine önemli katkılar sağladığını düşünüyor.

Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç cm, burcu ne?

SURVİVOR BERKAN KAÇ YAŞINDA, BOYU KAÇ?

Survivor’da yarışan Berkan Karabulut 26 yaşında ve 1.93 cm boyundadır. Küçük yaşlarda futbol ve basketbol sporlarına başlayan, profesyonel olarak basketbol oynayan ve üniversite yıllarında fitness eğitmenliğine başlayan Berkan Karabulut, kendisine ait spor salonunda eğitimlerini sürdürüyor.

Survivor Aycan kimdir, nereli, Survivor Aycan Yanaç kaç yaşında, boyu kaç?

SURVİVOR BERKAN KARABULUT MESLEĞİ NE, SEVGİLİSİ KİM?

Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut’un mesleği spor ve fitness eğitmenliğidir. Berkan Karabulut, sevgilisi ile birlikte çekildiği fotoğrafları da sık sık instagram hesabından paylaşıyor. Berkan Karabulut’un sevgilisinin kim olduğu ise bilinmiyor.