Survivor 2020’de yarışan Barış Murat Yağcı, yarışmanın en merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Barış Murat Yağcı’nın Efes Pilsen ve oyuncu Birce Akalay ile bağlantısı, kardeşi ve annesinin kim olduğu, doğum tarihi, evli olup olmadığı ve oynadığı diziler ile filmler merak ediliyor. Survivor Barış Murat Yağcı kimdir, nereli? Survivor Barış Murat Yağcı kaç yaşında? Barış Murat Yağcı’nın boyu kaç cm, burcu ne? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, Survivor Barış’ın sevgilisini de merak ediyor. Gönüllüler Takımı’nda Yunus Emre Özden ile yakın duran ve Yasin Obuz ile anlaşamayan Barış Murat Yağcı’nın hayatı hakkında merak edilenler yanıt buldu.

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Survivor’da yarışan Barış Murat Yağcı 1991 yılında İzmir’in Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi’nde doğdu. Üniversite eğitiminde uluslararası ilişkiler okuyan ve daha sonra başka bir üniversitede spor yönetimi bölümüne giren Barış Murat Yağcı, İtalya’nın Milano kentinde de gastronomi eğitimi gördü ve modellik yaptı. Best Model Of Turkey’de en iyi fotomodel seçilen Barış Murat Yağcı Efes Pilsen’de basketbol oynadı. Barış Murat Yağcı’nın ünlü oyuncu Birce Akalay ile de kuzen olduğu ortaya çıktı.

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI ASLEN NERELİ?

Survivor’da yarışan Barış Murat Yağcı aslen Çeşme Alaçatı İzmirlidir. Alaçatı’da doğan Barış Murat Yağcı’nın yaşamını İstanbul’da sürdürdüğü biliniyor.

BARIŞ MURAT YAĞCI KAÇ YAŞINDA?

1991 doğumlu olan Barış Murat Yağcı 29 yaşında. İzmirspor’da da basketbol oynayan Barış Murat Yağcı Kocamın Ailesi, Kiralık Aşk ve Şevkat Yerimdar dizilerinde rol aldı.

BARIŞ MURAT YAĞCI BOYU KAÇ CM, BURCU NE?

Survivor’ın dikkat çeken yarışmacıları arasında olan Barış Murat Yağcı’nın boyu 1.92 cm, burcu ise Kovadır. Brezilya ve İsveç’te de modellik yapan Barış Murat Yağcı, Survivor 2020 kadrosunda yer aldı.