Survivor'ın yeni sezonu olan Survivor 2020, TV8 ekranlarında başladı. Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı olma özelliği taşıyan Survivor, yine binlerce kişiyi ekran başına kilitlemeye başladı. Yarışmada mücadele edecek takımların kadroları da belli olurken bu sezon yarışmacılar arasında Cemal Can Canseven de yer alacak. Cemal Can Canseven'in kim olduğunu merak eden izleyiciler, nereli olduğunu da araştırmayı sürdürüyor. Cemal Can Canseven'le ilgili tüm detaylar, haberimizde...

CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR

Cemal Can Canseven, üniversite hayatını İstanbul Yeditepe Üniversitesi'nde geçirdi. En büyük hayali modellik olan Canseven, daha sonra DJ'lik kursuna gitmiştir. Danla Biliç'in yakın arkadaşlarından olan Cemal Can Canseven, yarışmanın en iddialı isimleri arasında yer almaktadır.

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği, boyu kaç?

CEMAL CAN CANSEVEN NERELİ

Cemal Can Canseven İzmir'de doğmuştur. Canseven'in annesinin Rizeli, babasının ise Selanik göçmeni olduğu ifade edilmektedir.

Survivor Cemal Can Canseven kimdir? Nereli, boyu, kilosu, burcu

CEMAL CAN CANSEVEN BOYU

Cemal Can Canseven'in boyu 1,86'dır.

Survivor Yasin kimdir, Survivor Yasin nerelidir, kaç yaşında, evli mi?

CEMAL CAN CANSEVEN KİLOSU

Survivor yarışmacılarından Cemal Can Canseven'in kilosu 82'dir. Bir dönem 120 kiloya kadar yükselen Cemal Can Cansever, daha sonra bu kiloları vermiştir.

CEMAL CAN CANSEVEN BURCU

Cemal Can Canseven'in ikizler burcu olduğu ifade edilmektedir. İkizler burcu erkekleri hareketli ve değişken yapılarıyla hep dikkat çeken kişiler olurlar. Aşk hayatları sürekli merak konusu olan ikizler burcu erkekleri, hayatı boyunca çevresindeki kişileri sorgulamayı sürdürür. İkizler erkeği babası ise çocuklarıyla en iyi anlaşan babalar arasında yer alırlar.

Survivor Sadık Ardahan kim, memleketi neresi, kaç yaşında, mesleği ne?