TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yarışan Aycan Yanaç’ın kim ve nereli olduğu ile yaşı ve boyu merak ediliyor. Survivor Aycan kimdir? Survivor Aycan nereli? Survivor Aycan Yanaç kaç yaşında, boyu kaç? Sorularına yanıt aranıyor. Yarışmanın ilk haftalarında büyük performans sergileyen ancak son haftalarda daha düşük profil çizen Aycan Yanaç’ın hayatı hakkında merak edilenler ortaya çıktı. Futbolcu olan Aycan Yanaç’a dair detaylar haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR AYCAN KİMDİR? AYCAN YANAÇ KAÇ YAŞINDA?

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler Takımı’nda yer alan Aycan Yanaç 21 Kasım 1998 Almanya Nürnberg doğumludur. Aycan Yanaç 21 yaşında. Türkiye A Milli Kadın Futbol Takımı’nda da forma giyen Aycan Yanaç, forvette gösterdiği performanslar ile dikkatleri üzerine çekti. Futbol hayatı Almanya’nın Nürnberg şehrinde başlayan ve Köln şehrinde devam eden Aycan Yanaç, Türkiye’nin milli takımlarından olan Kadın U-19 takımını kabul edildi ve geçtiğimiz yıllarda Bosna Hersek’e karşı oynanan maçta sahaya çıktı. 2016’da UEFA 19 yaş altı kadınlar şampiyonası elemelerinin 2 maçında oynayan Yanaç, 2018 yılında Türkiye Kadın Milli Takımı’nda top koşturdu.

SURVİVOR AYCAN NERELİ? BOYU KAÇ?

Almanya doğumlu olan Survivor Aycan aslen İzmirli. Almanya Nürnberg’de doğan Aycan Yanaç’ın ailesi İzmir’den Almanya’ya gitmiştir. Aycan Yanaç’ın boyuna dair ise bir bilgi bulunmuyor.