TV - Magazin

Survivor Yunus Emre evli mi, kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Survivor Yunus Emre Özden evlendi mi, eski eşi kim, boyu kaç?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan Yunus Emre Özden’in kim ve nereli olduğu ile yaşı, boyu ve evli olup olmadığı soruları yanıt buldu.

Survivor Ünlüler Takımı yarışmacısı Yunus Emre Özden’in hayatı merak ediliyor. Survivor Yunus Emre Özden evli mi, evlendi mi, eski eşi kim? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, sosyal medyada dolaşan bu iddianın peşine düştü. Yunus Emre Özden’in özgeçmiş ve biyografi bilgileri araştırılmaya devam ediyor. Survivor Yunus Emre kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Survivor Yunus Emre’nin boyu kaç? Yunus Emre Özden ne iş yapıyor? Sorularının yanıtı bulundu. Hırçın tavırları ile dikkat çeken ve Ünlüler Takımı’na geçtikten sonra sık sık Gönüllüler Takımı üyeleri ile tartışan Yunus Emre Özden’in hayatı hakkında bilinenler haberimizde yer alıyor.

SURVİVOR YUNUS EMRE KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2020’de yarışan Yunus Emre Özden 29 Mart 1993 tarihinde İstanbul’un Silivri ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Silivrili ve 27 yaşında olan Yunus Emre Özden, 2 çocuklu ailenin tek oğludur. Üniversitede ulaştırma ve lojistik bölümünde okuyan Yunus Emre Özden, lise yıllarında geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı aşırı kilo aldığını, okuldakilerin kendisiyle dalga geçtiğinden dolayı ise okulu bir türlü sevemediğini dile getirmişti. O yıllarda 96 kiloya kadar çıkan ve sıkı bir programla 64 kiloya düşen Yunus Emre Özden 17 yaşında ajanslarla katalog çekimlerinde yer almaya ve Fashion Week’lere çıkmaya başladı.

SURVİVOR YUNUS EMRE ÖZDEN EVLİ Mİ, EVLENDİ Mİ, ESKİ EŞİ KİM?

Sosyal medyada Survivor yarışmacısı Yunus Emre Özden’in evli olduğu iddiaları dillendiriliyor ve eski eşi merak ediliyor. Ancak bu konuda herhangi bir detay bulunmuyor. Yunus Emre Özden’in evlenip boşandığına dair bir bilgi yok.

SURVİVOR YUNUS EMRE ÖZDEN’İN BOYU KAÇ?

Survivor 2020’de Ünlüler Takımı’nda yarışan Yunus Emre Özden’in boyu 185 cm’dir. Survivor’a katıldığında 85 kilo olan Yunus Emre, geçen sürede 11 kilo verdi ve 74 kiloya düştü.

SURVİVOR YUNUS EMRE NE İŞ YAPIYOR?

Survivor’da yarışan Yunus Emre Özden kendisini manken dövüşçü olarak tanımlıyor. Modelliğinin yanı sıra dövüş dersleri de alarak MMA dövüşlerine katılan ve 2019 yılında Türkiye üçüncüsü ve İstanbul ikincisi olan Yunus Emre Özden, modellik ve dövüş sporlarının yanı sıra oyunculukla da yakından ilgileniyor.

{ "vars": { "account": "UA-253032735-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-TEKNZGR13Q" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }