İzmir Fuarı 2021 etkinlik takvimi ortaya çıktı. Herkesin cevabını aradığı soru ise İzmir Enternasyonal Fuarı 2021 Lunapark açık mı ve İzmir Lunapark ne zaman açılıyor 2021 oldu. İzmir Fuarı Lunapark bilet fiyatları 2021 sorusu dayanıt buldu. Yarım asırdır İzmir Kültürpark’ta kurulu olan Lunapark, 13 bin 500 metrekare bir alana kurulmuş ve İzmir’in en uğrak yerlerinden biri olmuştu.

İzmir’in eğlence yaşamının bir parçası olan ve İzmir Fuarı’nın simgelerinden olan İzmir Lunapark’ta kamikazeden radara, elma kurdundan atlıkarıncaya, çarpışan arabalardan perili şatoya kadar onlarca elektrikli oyuncak yer alıyordu ve her yaşa hitap ediyordu.

3 Eylül 2021 Cuma günü Kültürpark'ta başlayacak olan ve 12 Eylül 2021 tarihine kadar devam edecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda, uzun zamandır kapalı olan lunaparkın fuarın ilk gününden itibaren kurulu olacağı ve fuar süresince açık olacağı bilgisi paylaşıldı.

İzmir Enternasyonal Fuarı 2021 Lunapark açık mı?

İzmir Enternasyonal Fuarı 2021 Lunapark 3 Eylül 2021 Cuma gününden itibaren açık olacak. İzmir Fuarlarının en büyük eğlencelerinden olan lunapark, İzmir Enternasyonal Fuarı’nın 90. Yılında yeniden çocuklara ve yetişkinlere unutulmaz anlar yaşatacak. Salgın sebebi ile bir süre ara verilen lunapark faaliyetlerine yeniden geri dönülecek.

İzmir Lunapark ne zaman açılıyor 2021

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda hizmet verecek olan İzmir Lunapark 3 Eylül 2021 Cuma günü açılıyor. İzmir Fuarı Lunapark’ı 12 Eylül’e kadar açık kalacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in lunaparkın fuar boyunca çalışması için talimat verdiği ortaya çıktı.

İzmir Fuarı Lunapark bilet fiyatları 2021

İzmir Fuarı Lunapark bilet fiyatları 2021 tarifesi belli oldu. İzmir Enternasyonal Fuarı boyunca tüm oyuncaklardan yararlanmak isteyenler için Lunaparka giriş ücretinin 15 TL olacağı kaydedildi. Ayrıca 10 biletlik kombinenin fiyatının 130 TL olacağı bilgisi paylaşıldı.

son dakika izmir haberleri